zondag 30 augustus 2015

We leven nog!

Yip, zoals de titel zegt, eerlijk en waar, we leven nog!

De voorlaatste dag vakantie en zo, dan mogen we met relatieve zekerheid aannemen dat we er geraakt zijn!
Hoera, driewerf hoera! 

Op 1 juli zette de zomer fantastisch in met een dag om u tegen te zeggen. Bellewaerde met een groep jeugdige enthousiastelingen en temperaturen die vlotjes de 30 graden overschreden.
Geluk? Of toch een trend?
Her schijnt dat het hier geregend heeft in juli, de regenputten beamen dit. De bruine zonnige kleur van mijn 6 berggeitjes verraden echter dat wij bijna 14 dagen lang genoten hebben van het zonovergoten Zwitserland (#intersoc #stmoritz).


Augustus deed niet veel onder op vorige week na.
We genoten van een mooi festival "ten vrede" met Marc de bel (ik ben fan, ja) jan de Smedt (hm ja, ik geef het toe, ❤️, ik werd groot met de nieuwe snaar) en 1 of ander circus waar ik niets van snapte maar desalniettemin hilarisch bleek voor mijn 6-koppig team.
We werden s nachts getrakteerd op noodweer en een enorme klets water. Ik ben niet de dapperste der galiërs en al zeker niet wanneer het onweert. Mijn slaap werd ingekort, mijn Wallen verlengd.

En zondag kwam alsof zaterdagnacht niet was geweest. 

En we deden nog eens van
Zwemmer zwem, zodat de strand uren
Werden afgerond op "ontelbaar"


Er werden tandjes getrokken, tanden vielen uit, andere groeiden terug, er werd een schouder gebroken, een vis gevangen, vis gerookt, mosselen opgegeten en ijsjes... Goch, wat aten ze ijsjes.
Vriendschappen werden gesmeed, verbroken en hersteld. Zusterlijk en broederlijk samen spelen op de grenzen van de toegelaten decibel normen (dank u buren)
Er werd nagedacht over leven na de zomer en plannen werden gesmeed over naschoolse activiteiten en dergelijke meer.
Verjaardagen werden gevierd en nog zo zo zo veel meer.
Zomer 2015, u compenseerde 2014 wonderwel, wij danken u voltallig vanuit ons diepste der hart! Kom gerust terug, zo ergens volgend jaar...
💋
Geen opmerkingen:

Een reactie posten