vrijdag 31 oktober 2014

Wat eten we vandaag!

Wat eten we vandaag? Allé vooruit, eens een vraag waar we vandaag niet hoeven over na te denken.  Mooi weer en een schitterend garnalen seizoen





Slepen


Vreemde wezens in het net :-)


Kijk mama, handje vuil


Ook kleine laarsjes kunnen vol zeewater lopen :-)
Dramaqueen van dienst eiste net geen seaking-rescue




Gewassen


Hop, het potje in :-)
70gr zout op 1l water voor de doe-het-zelvers of je neemt zeewater mee vanuit...euh,de zee 
Laten koken en bij het eerste schuim ze uit de pot halen, opengieten op tafel en laten koelen.
Juuuuummmmiieeee


Hoofdgerecht: Zeeuwse super mosselen. 
Olijfolie in een mosselpotje, lookje aanstoven, mosseltjes erin en na een tijdje kerstomaatjes toevoegen. Eventueel blussen met witte wijn (doen wij nu niet, hou van pur natuur)

Smakelijk !!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten